Scouts

Leeftijd 11 t/m 15 jaar
Voor Jongens & meisjes
Opkomst op zaterdagmiddag
Tijd 14:00-17:00
E-mailadres

De scouts is een speltak voor enthousiaste en gezellige jongens & meisjes die het leuk vinden hun zaterdagmiddag actief door te brengen met leeftijdgenootjes, die vaak al snel vrienden worden. Wat doen we op zo’n zaterdag? Nou, dat kan van alles zijn: voetballen, trefbal, broodjes bakken boven het kampvuur, een gigantische schommel bouwen en nog veel meer! Om te ontdekken wat we nog meer doen moet je toch echt komen kijken!

We komen niet alleen op zaterdagen bij elkaar, maar gaan ook twee keer per jaar een weekend weg. Dan gaan we op bivak. Hier zetten we in groepjes van 4-6 jongens & meisjes (de patrouille) onze tent op en bouwen we onze keuken met balken en een tafelblad. Het bivak ontbreekt aan niets: actief bezig zijn, vrije tijd en lekker bij het kampvuur opwarmen.

Tot slot, het hoogtepunt van het jaar: ons kamp! Een week lang, aan het begin of einde van de zomervakantie, met z’n alle bivakkeren. We gaan zwemmen, hebben een hike, een super leuk uitje waar de scouts hard voor werken en heel veel leuke spellen passend bij het kampthema. Elk jaar kijken we allemaal weer ontzettend veel uit naar deze week.

Zit je in de leeftijdscategorie 11 t/m 15 jaar en heb je op zaterdagmiddag tussen 14:00 en 17:00 uur niets te doen? Kom dan gerust een keertje kijken!

Leiding:

Jamie
Evelien
Frank
Jeffry
Stefan
Stijn