R/S

E-mailadres rs-mail

Hey allemaal!

R/S logo

Wij zijn de R/S (Rowans & Sherpa’s). Onze groep bestaat uit ongeveer 10 jongeren tussen de 15 en 18 jaar. Daarmee zijn wij de op één na oudste speltak van Scouting Sint Victor!

Elke vrijdagavond om 20:00 uur verzamelen wij op het clubhuis voor een leuke opkomst. De opkomsten worden altijd door 2 R/S’ers gemaakt, iedereen komt dus een aantal keer aan de beurt. Vaak bestaan deze opkomsten uit thema’s en zelfverzonnen spellen.

Tot 22:00 uur zijn wij bezig met de opkomst en daarna gaan we met z’n allen vergaderen in het R/S hok. We bespreken dan bijvoorbeeld dingen over ons zomerkamp of bivakken. Die organiseren wij ook zelf, natuurlijk onder begeleiding van onze begeleider Katinka, die als enige begeleiding ondersteund wordt door een aantal leden van de Stam. Na de vergadering kun je gewoon blijven hangen tot 23:30 uur. Je kunt wat te drinken halen bij de bar, gezellig kletsen op de banken of beneden in de zaal nog iets leuks doen.

Bij de R/S leer je ook veel over verantwoordelijkheid en samenwerken, vooral omdat je zo goed als alles met elkaar moet regelen.

Als je meer wilt weten over de R/S kun je gerust eens langskomen op een vrijdagavond om 20:00 uur. Je bent van harte welkom!

Groetjes van de R/S!

Begeleiding: