Esta’s

Leeftijd 7 t/m 11 jaar
Voor Jongens & meisjes
Opkomst op vrijdagavond
Tijd 18:30-20:30
E-mailadres estas-mail

estas

Heyhallotjes!

Wij zijn de esta’s van Scouting Sint Victor, en wij hebben iedere week opkomst van 18.30 tot 20.30. Wij beginnen de opkomst met openen, hierbij zingen wij ons esta-lied. En daarna gaat de opkomst pas echt beginnen!!

Elke week zorgt de estaleiding voor een leuke opkomst bijvoorbeeld verstoppertje door heel ons clubhuis, waterspelletjes met warm weer, koken op het kampvuur en nog veel meer. Ook zorgt de leiding voor wat te eten en een glas limonade. Om 20.30 is het tijd om ons sluitingslied te zingen en dan is het alweer tijd om naar huis te gaan.

Naast de leuke opkomsten iedere week gaan de esta’s ook ieder jaar een week op zomerkamp!! Een week lang weg van huis, slapen in een ander clubhuis en heel veel lol hebben met je vrienden (en stiekem met de leiding). Op kamp staat alles centraal om een thema die door de leiding bedacht is, dit kan van alles zijn zoals Night at the museum, Donald Duck en tijdmachine. En wat doe je nou op zo kamp? Spelen in het bos, Spelletjes doen met de leiding of hutten bouwen. Voordat we op kamp gaan doen wij altijd nog een nachtje over op ons eigen clubhuis, zo ben je dicht bij huis maar toch kan wennen aan het kamp gevoel.

Op kamp is alles in thema maar ook tijdens de opkomsten is er stiekem een thema, Namelijk “The Jungle Book” . Alle leiding zijn vernoemd naar een karakter uit de film.

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je graag een keer komen kijken bij de esta’s? Dat kan! Je mag 3x komen kijken, vul vooraf het contactformulier in.

Groetjes van de Estaleiding

Shanti, Kaa, Raksha en Baloe