Speculaasactie 2024

Aan de ouders, verzorgers en leden van Scouting Sint Victor,

De jaarlijkse speculaasactie is weer in aantocht. Op 25 november 2023 is het zo ver. De jaarlijkse speculaasactie wordt gehouden om extra geld te verdienen voor de gezamenlijke activiteiten van Scouting Sint Victor. We hopen dan ook op een goede verkoop en uw medewerking !!

Alle leden worden op zaterdag 25 november om uiterlijk 9:30 uur op het clubhuis verwacht. Neem je fiets en een kleine doos of tas mee (of iets waar de speculaas in gedragen kan worden en heel blijft). De leden gaan in kleine groepjes langs de deuren, onder begeleiding van leiding, stam- of R/S leden en ouders. Voor de Bevers stopt het om 12.00 uur en hebben geen fiets nodig. De rest van de speltakken gaan om 12:30 uur op het clubhuis lunchen. Neem zelf een lunch pakketje mee. Wij zorgen voor iets (warms) te drinken en te eten (geen complete lunch). Na de lunch verkopen we tot uiterlijk 15.00 uur de laatste speculaaspakken, maar dit kan ook eerder stoppen indien de pakken op zijn. Er is geen reguliere opkomst op zaterdag.

Voor een geslaagde actie willen wij uw medewerking vragen. Hoe meer begeleiding van ouders hoe veiliger en meer wijken we kunnen lopen! Geef daarom onderaan aan of u mee kunt lopen om een groepje te begeleiden.

U kunt vooraf speculaas bestellen door de onderstaande link uiterlijk maandag 20 november in te vullen. De speculaas kost in de voorverkoop € 2,- per pak. Aan de deur of op de dag zelf zal dit € 2,50 zijn. Wij dienen de totale bestelling deze dag door te geven aan ’t Stoepje.

Het afhalen van de speculaas dient plaats te vinden tussen 10.00 en 12.00 uur op het clubhuis aan de Jan Willem Frisoweg, danwel na afloop van deur-aan-deur verkoop indien u meeloopt met een groepje.

U kunt uw kind het geld meegeven in een enveloppe of zakje met naam en speltak, bij voorkeur kunt u echter pinnen of afrekenen middels een QR code. Alleen na betaling kunnen we de speculaas mee naar huis geven.

Alvast bedankt voor uw bestelling, deelname bij het begeleiden en voor onze leden; veel succes met de verkoop!

De leiding en het bestuur van Scouting Sint Victor.

Bestelformulier           Bestelformulier           Bestelformulier           Bestelformulier 

Het is na 20/11 helaas niet meer mogelijk om een voorafbestelling te plaatsen

Oproep            Oproep            Oproep            Oproep            Oproep            Oproep

 

Voor een grote actie als deze heeft Scouting Sint Victor ook hulp nodig van ouders om alle groepjes te begeleiden. Wij willen u vragen om uw medewerking. Kunt en wilt u met deze actie meehelpen en een groepje van circa drie jeugdleden begeleiden bij de verkoop van de speculaas, dan vernemen we dit graag van u via dit invulstrookje. Alvast dank!

 

> Speculaas actie 2023 <

 

Als u zich opgeeft zien wij u graag de 25e samen met uw kind om 9:30 uur op het clubhuis.

Over Malchi

Webmaster van Scoutingsintvictor.nl
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.