Jantje Beton 2022

Ook dit jaar zullen de SSV leden weer enthousiast langs de Waddinxveense deuren gaan voor de jaarlijkse Jantje Beton collecte, dit volgens onderstaand rooster:

Dinsdag        8 maart 2022      (17.50 t/m 20.15 uur)
Woensdag    9 maart 2022      (17.50 t/m 20.15 uur)
Donderdag   10 maart 2022     (17.50 t/m 20.15 uur)
Zaterdag   12 maart 2022     (09.30 t/m 11.00 uur)

Ben je dan niet thuis? Geen probleem, ook dit jaar kun je super vlot en veilig online doneren via de online collectebus!

Alvast bedankt voor jullie trouwe steun en tot snel!

Geplaatst in Geen categorie | Reacties uitgeschakeld voor Jantje Beton 2022

Dansmarathon

Deze galerij bevat 127 foto's.

Je hebt helaas niet de benodigde rechten om de inhoud van deze pagina te bekijken. Als je SSV-lid met een account bent kun je inloggen via het vakje rechtsonder. Als je nog geen account hebt kun je hier uitleg vinden over hoe je deze aanmaakt met je SOL-account!

Neem bij problemen contact op met de webmaster via:

Meer galerijen | Reacties uitgeschakeld voor Dansmarathon

JOTA 2021

Succesvol JOTA weekend voor Scouting Sint Victor

 

Ieder jaar wordt tijdens het derde volle weekend van oktober wereldwijd de JOTA-JOTI gehouden. JOTA-JOTI staat voor Jamboree On The Air en Jamboree On The Internet. Scouts van over de hele wereld ontmoeten elkaar dit weekend via de amateurradio en het internet. 

Bij Scouting Sint Victor werd hieraan meegedaan op vrijdag 15 en zaterdag 16 oktober. In alle vroegte werd er begonnen aan het bouwen van een 21 meter!!! hoge toren van enkel houten palen en touw, waardoor de scouts hun kwaliteiten in de praktijk konden brengen. Hierbij kwam scouting en amateurradio door Ruud Driessen samen tot één activiteit, met als doel; een zo hoog mogelijke toren bouwen om daardoor een zo ver mogelijke radioverbinding te kunnen maken.

Ook werd er gedacht aan een aangepast programma voor de scouts van de diverse groepen. Dit betekende dat de Bevers (4-7jaar) en Esta’s en welpen (7-11 jaar) gezamelijk opkomst hadden, waarbij er spelletjes werden gedaan zoals vossenjacht en een wedstrijdje torens maken van marshmallow en sateprikkers. En lekker opeten natuurlijk! De verkenners en gidsen (11-15 jaar) hielden een competitie waarbij teams het tegen elkaar opnamen door te abseilen, vuur maken en er gebruik werd gemaakt van de zendmast. Het weekend werd afgesloten met een gezellige feestavond.

Bekijk hier de foto’s!

Geplaatst in Geen categorie | Reacties uitgeschakeld voor JOTA 2021

Jantje Beton 2021

Ook dit jaar collecteert Vicky weer voor Jantje! We hebben jouw steun nu meer dan ooit nodig na een moeilijk jaar en nog een aantal moeilijke maanden in het vooruitzicht. We kunnen dit jaar niet deur-aan-deur collecteren en dus uitsluitend digitaal.

Mogen we ook dit jaar op jouw steun rekenen?

Klik hier om ons digitaal te steunen!

Geplaatst in Geen categorie | Reacties uitgeschakeld voor Jantje Beton 2021

Speculaas actie 2020

Dit jaar ziet onze welbekende Speculaas-actie er iets anders uit, we kunnen door de uitdagende omstandigheden niet meer deur-aan-deur verkopen. Maar geen paniek ook dit jaar kan iedereen genieten van ons overheerlijke speculaas! Hoe? Bestel als Scouting Sint Victor lid via dit formulier het gewenste aantal pakjes speculaas waarna je deze kunt verkopen aan jullie vrienden, familie, buren, klasgenoten, collega’s enz!

Klik hier om je pakjes overheerlijke speculaas te bestellen!

Geplaatst in Geen categorie | Reacties uitgeschakeld voor Speculaas actie 2020

Periovic april-editie

We zitten al een tijdje met z’n allen thuis, helaas ook zonder de gebruikelijke scouting opkomsten en activiteiten. Om een beetje terug te blikken naar de voorbije scouting maanden maar ook om vooruit te kijken naar een mooie zomer met hopelijk allemaal fantastische zomerkampen is hier de april-editie van de Periovic te vinden! Veel leesplezier vanuit je huis of tuin!

Geplaatst in Geen categorie | Reacties uitgeschakeld voor Periovic april-editie

Collecte Jantje Beton 2020

Naar goede jaarlijkse gewoon doen wij weer mee met de collecte van Jantje Beton! Ook dit jaar deelt Vicky weer mee met de opbrengst hiervan, dus het komt direct ten goede aan alle speltakken!

Een even goede jaarlijkse gewoonte (in wording) is de digitale collecte, dit is nu voor het tweede jaar mogelijk! Klik door en doneer direct vanuit je luie zetel ;)!

Alvast bedankt voor jullie steun!

 

Geplaatst in Geen categorie | Reacties uitgeschakeld voor Collecte Jantje Beton 2020

Vrolijk Kerstfeest en een Scouttastisch 2020!

Geplaatst in Geen categorie | Reacties uitgeschakeld voor Vrolijk Kerstfeest en een Scouttastisch 2020!

JOTA 2019

Over 2 weken is het weer JOTA! Lees meer over het leukste weekend van het jaar in het onderstaande JOTA briefje.

JOTA 2019 brief
Geplaatst in Geen categorie | Getagged , | Reacties uitgeschakeld voor JOTA 2019

Vader en Zoonbivak 17-19 mei

Hieronder vind je informatie over het vader en zoonbivak 2019, het inschrijfbriefje heb je als het goed is van je leiding gekregen. Zo niet neem even contact op met je leiding!

 

Geplaatst in Geen categorie | Reacties uitgeschakeld voor Vader en Zoonbivak 17-19 mei