In memoriam: Angela Boom-Slaman

Beste leden, ouders en verzorgers,
Ons bereikte het droevige bericht dat is overleden onze oud-bestuurslid

Angela Boom-Slaman

Angela maakte in het verleden deel uit van het bestuur. Tevens was zij de moeder en schoonmoeder van twee van onze kaderleden. Vanwege haar hart voor de vereniging en haar ziektebed, hebben wij nog van haar aanwezigheid mogen genieten tijdens ons 75 jarige jubileumkamp. Dit gaf ons tevens de mogelijkheid haar het ereteken van Scouting Nederland uit te reiken.

Wij zullen haar warme persoonlijkheid, hart voor de vereniging en enthousiasme ontzettend missen.

Wij wensen Marcel, kinderen en overige familieleden heel veel sterkte bij het verwerken van dit grote verlies.

Een scout ben je niet voor even, maar voor heel je leven

Het bestuur en kaderleden
Scouting Sint Victor

Geplaatst in Geen categorie | Reacties uitgeschakeld voor In memoriam: Angela Boom-Slaman

Verslag CPO van 20/01/2023 staat online

Ingelogde Kaderleden kunnen vanaf vandaag het verslag van het CPO van 20 januari terugvinden, klik snel verder!

Geplaatst in Geen categorie | Reacties uitgeschakeld voor Verslag CPO van 20/01/2023 staat online

75 jaar SSV reünie 12 november

REMINDER: SAVE THE DATE!
Het nieuwe scouting seizoen is pas net begonnen, en dat betekent dat we druk bezig zijn met de voorbereiding en van de laatste activiteiten in dit jubileumjaar!
In de afgelopen 75 jaar zijn er talloze vriendschappen ontstaan, herinneringen gemaakt en avonturen beleeft binnen Scouting Sint Victor. Daarom nodigen wij u van harte uit om dit op 12 november met ons te vieren tijdens de langverwachte Scouting Sint Victor Reünie!

Details
Wat: Een gezellige reünie met activiteiten voor jong en oud, gevolgd door een afsluitende borrel!
Waar: Het clubhuis van SSV, Jan Willem Frisoweg 73 te Waddinxveen
Wanneer: 12 november 2022
Hoe laat: Van 14:00 tot 19:00
Meer informatie blijft nog even een verrassing, maar houd vooral onze website  en onze sociale media accounts in de gaten!

Wat nu?
Om goed bij te houden hoeveel enthousiaste (oud)-leden we kunnen verwachten op de reünie, verzoeken we u om het formulier in te vullen.

Omdat we niet iedereen kunnen bereiken via de Waddinxveense krant en onze sociale media, verzoeken wij u nogmaals om dit bericht te delen met zoveel mogelijk oud-leden binnen uw netwerk, om zo zoveel mogelijk oud-leden bij elkaar te brengen op de reünie!
Graag tot 12 november!

Hartelijke scoutinggroet,
de reünie commissie

Geplaatst in Geen categorie | Reacties uitgeschakeld voor 75 jaar SSV reünie 12 november

75-jarig jubileumkamp 2022

Nog een paar nachtjes slapen en wij gaan alweer met z’n allen op zomerkamp! Ook bij dit jubileumjaar hebben wij een speciale jubileumwebsite ingericht. Hierop zul je elke avond de Kampkrant vinden en achteraf nog alle kampfoto’s. Klik verder om naar de jubileumsite te gaan!

Geplaatst in Geen categorie | Reacties uitgeschakeld voor 75-jarig jubileumkamp 2022

Verslag CPO 20 mei

Ingelogde Kaderleden kunnen het verslag van het CPO van 20 mei vinden op Vickynet.

Geplaatst in Geen categorie | Reacties uitgeschakeld voor Verslag CPO 20 mei

Jantje Beton 2022

Ook dit jaar zullen de SSV leden weer enthousiast langs de Waddinxveense deuren gaan voor de jaarlijkse Jantje Beton collecte, dit volgens onderstaand rooster:

Dinsdag        8 maart 2022      (17.50 t/m 20.15 uur)
Woensdag    9 maart 2022      (17.50 t/m 20.15 uur)
Donderdag   10 maart 2022     (17.50 t/m 20.15 uur)
Zaterdag   12 maart 2022     (09.30 t/m 11.00 uur)

Ben je dan niet thuis? Geen probleem, ook dit jaar kun je super vlot en veilig online doneren via de online collectebus!

Alvast bedankt voor jullie trouwe steun en tot snel!

Geplaatst in Geen categorie | Reacties uitgeschakeld voor Jantje Beton 2022

JOTA 2021

Succesvol JOTA weekend voor Scouting Sint Victor

 

Ieder jaar wordt tijdens het derde volle weekend van oktober wereldwijd de JOTA-JOTI gehouden. JOTA-JOTI staat voor Jamboree On The Air en Jamboree On The Internet. Scouts van over de hele wereld ontmoeten elkaar dit weekend via de amateurradio en het internet. 

Bij Scouting Sint Victor werd hieraan meegedaan op vrijdag 15 en zaterdag 16 oktober. In alle vroegte werd er begonnen aan het bouwen van een 21 meter!!! hoge toren van enkel houten palen en touw, waardoor de scouts hun kwaliteiten in de praktijk konden brengen. Hierbij kwam scouting en amateurradio door Ruud Driessen samen tot één activiteit, met als doel; een zo hoog mogelijke toren bouwen om daardoor een zo ver mogelijke radioverbinding te kunnen maken.

Ook werd er gedacht aan een aangepast programma voor de scouts van de diverse groepen. Dit betekende dat de Bevers (4-7jaar) en Esta’s en welpen (7-11 jaar) gezamelijk opkomst hadden, waarbij er spelletjes werden gedaan zoals vossenjacht en een wedstrijdje torens maken van marshmallow en sateprikkers. En lekker opeten natuurlijk! De verkenners en gidsen (11-15 jaar) hielden een competitie waarbij teams het tegen elkaar opnamen door te abseilen, vuur maken en er gebruik werd gemaakt van de zendmast. Het weekend werd afgesloten met een gezellige feestavond.

Bekijk hier de foto’s!

Geplaatst in Geen categorie | Reacties uitgeschakeld voor JOTA 2021

Jantje Beton 2021

Ook dit jaar collecteert Vicky weer voor Jantje! We hebben jouw steun nu meer dan ooit nodig na een moeilijk jaar en nog een aantal moeilijke maanden in het vooruitzicht. We kunnen dit jaar niet deur-aan-deur collecteren en dus uitsluitend digitaal.

Mogen we ook dit jaar op jouw steun rekenen?

Klik hier om ons digitaal te steunen!

Geplaatst in Geen categorie | Reacties uitgeschakeld voor Jantje Beton 2021

Speculaas actie 2020

Dit jaar ziet onze welbekende Speculaas-actie er iets anders uit, we kunnen door de uitdagende omstandigheden niet meer deur-aan-deur verkopen. Maar geen paniek ook dit jaar kan iedereen genieten van ons overheerlijke speculaas! Hoe? Bestel als Scouting Sint Victor lid via dit formulier het gewenste aantal pakjes speculaas waarna je deze kunt verkopen aan jullie vrienden, familie, buren, klasgenoten, collega’s enz!

Klik hier om je pakjes overheerlijke speculaas te bestellen!

Geplaatst in Geen categorie | Reacties uitgeschakeld voor Speculaas actie 2020

Periovic april-editie

We zitten al een tijdje met z’n allen thuis, helaas ook zonder de gebruikelijke scouting opkomsten en activiteiten. Om een beetje terug te blikken naar de voorbije scouting maanden maar ook om vooruit te kijken naar een mooie zomer met hopelijk allemaal fantastische zomerkampen is hier de april-editie van de Periovic te vinden! Veel leesplezier vanuit je huis of tuin!

Geplaatst in Geen categorie | Reacties uitgeschakeld voor Periovic april-editie