Jantje Beton 2024

Ook dit jaar gaan we natuurlijk in heel Waddinxveen deur-aan-deur met onze jaarlijkse Jantje Beton collecte!

Dit jaar wordt er door ons gecollecteerd op:

  • Dinsdag 5 maart 2024 (17.50 t/m 20.15 uur)
  • Woensdag 6 maart 2024 (17.50 t/m 20.15 uur)
  • Donderdag 7 maart 2024 (17.50 t/m 20.15 uur)
  • Zaterdag 9 maart 2024 (09.30 t/m 11.00 uur)

Heb je onze collectant gemist? Geen enkel probleem, ook dit jaar kun je weer veilig en eenvoudig ons én Jantje online steunen via deze website. Alvast bedankt voor jullie trouwe steun!

Geplaatst in Geen categorie | Reacties uitgeschakeld voor Jantje Beton 2024

Speculaasactie 2024

Aan de ouders, verzorgers en leden van Scouting Sint Victor,

De jaarlijkse speculaasactie is weer in aantocht. Op 25 november 2023 is het zo ver. De jaarlijkse speculaasactie wordt gehouden om extra geld te verdienen voor de gezamenlijke activiteiten van Scouting Sint Victor. We hopen dan ook op een goede verkoop en uw medewerking !!

Alle leden worden op zaterdag 25 november om uiterlijk 9:30 uur op het clubhuis verwacht. Neem je fiets en een kleine doos of tas mee (of iets waar de speculaas in gedragen kan worden en heel blijft). De leden gaan in kleine groepjes langs de deuren, onder begeleiding van leiding, stam- of R/S leden en ouders. Voor de Bevers stopt het om 12.00 uur en hebben geen fiets nodig. De rest van de speltakken gaan om 12:30 uur op het clubhuis lunchen. Neem zelf een lunch pakketje mee. Wij zorgen voor iets (warms) te drinken en te eten (geen complete lunch). Na de lunch verkopen we tot uiterlijk 15.00 uur de laatste speculaaspakken, maar dit kan ook eerder stoppen indien de pakken op zijn. Er is geen reguliere opkomst op zaterdag.

Voor een geslaagde actie willen wij uw medewerking vragen. Hoe meer begeleiding van ouders hoe veiliger en meer wijken we kunnen lopen! Geef daarom onderaan aan of u mee kunt lopen om een groepje te begeleiden.

U kunt vooraf speculaas bestellen door de onderstaande link uiterlijk maandag 20 november in te vullen. De speculaas kost in de voorverkoop € 2,- per pak. Aan de deur of op de dag zelf zal dit € 2,50 zijn. Wij dienen de totale bestelling deze dag door te geven aan ’t Stoepje.

Het afhalen van de speculaas dient plaats te vinden tussen 10.00 en 12.00 uur op het clubhuis aan de Jan Willem Frisoweg, danwel na afloop van deur-aan-deur verkoop indien u meeloopt met een groepje.

U kunt uw kind het geld meegeven in een enveloppe of zakje met naam en speltak, bij voorkeur kunt u echter pinnen of afrekenen middels een QR code. Alleen na betaling kunnen we de speculaas mee naar huis geven.

Alvast bedankt voor uw bestelling, deelname bij het begeleiden en voor onze leden; veel succes met de verkoop!

De leiding en het bestuur van Scouting Sint Victor.

Bestelformulier           Bestelformulier           Bestelformulier           Bestelformulier 

Het is na 20/11 helaas niet meer mogelijk om een voorafbestelling te plaatsen

Oproep            Oproep            Oproep            Oproep            Oproep            Oproep

 

Voor een grote actie als deze heeft Scouting Sint Victor ook hulp nodig van ouders om alle groepjes te begeleiden. Wij willen u vragen om uw medewerking. Kunt en wilt u met deze actie meehelpen en een groepje van circa drie jeugdleden begeleiden bij de verkoop van de speculaas, dan vernemen we dit graag van u via dit invulstrookje. Alvast dank!

 

> Speculaas actie 2023 <

 

Als u zich opgeeft zien wij u graag de 25e samen met uw kind om 9:30 uur op het clubhuis.

Geplaatst in Geen categorie | Reacties uitgeschakeld voor Speculaasactie 2024

In memoriam: Angela Boom-Slaman

Beste leden, ouders en verzorgers,
Ons bereikte het droevige bericht dat is overleden onze oud-bestuurslid

Angela Boom-Slaman

Angela maakte in het verleden deel uit van het bestuur. Tevens was zij de moeder en schoonmoeder van twee van onze kaderleden. Vanwege haar hart voor de vereniging en haar ziektebed, hebben wij nog van haar aanwezigheid mogen genieten tijdens ons 75 jarige jubileumkamp. Dit gaf ons tevens de mogelijkheid haar het ereteken van Scouting Nederland uit te reiken.

Wij zullen haar warme persoonlijkheid, hart voor de vereniging en enthousiasme ontzettend missen.

Wij wensen Marcel, kinderen en overige familieleden heel veel sterkte bij het verwerken van dit grote verlies.

Een scout ben je niet voor even, maar voor heel je leven

Het bestuur en kaderleden
Scouting Sint Victor

Geplaatst in Geen categorie | Reacties uitgeschakeld voor In memoriam: Angela Boom-Slaman

Verslag CPO van 20/01/2023 staat online

Ingelogde Kaderleden kunnen vanaf vandaag het verslag van het CPO van 20 januari terugvinden, klik snel verder!

Geplaatst in Geen categorie | Reacties uitgeschakeld voor Verslag CPO van 20/01/2023 staat online

75 jaar SSV reünie 12 november

REMINDER: SAVE THE DATE!
Het nieuwe scouting seizoen is pas net begonnen, en dat betekent dat we druk bezig zijn met de voorbereiding en van de laatste activiteiten in dit jubileumjaar!
In de afgelopen 75 jaar zijn er talloze vriendschappen ontstaan, herinneringen gemaakt en avonturen beleeft binnen Scouting Sint Victor. Daarom nodigen wij u van harte uit om dit op 12 november met ons te vieren tijdens de langverwachte Scouting Sint Victor Reünie!

Details
Wat: Een gezellige reünie met activiteiten voor jong en oud, gevolgd door een afsluitende borrel!
Waar: Het clubhuis van SSV, Jan Willem Frisoweg 73 te Waddinxveen
Wanneer: 12 november 2022
Hoe laat: Van 14:00 tot 19:00
Meer informatie blijft nog even een verrassing, maar houd vooral onze website  en onze sociale media accounts in de gaten!

Wat nu?
Om goed bij te houden hoeveel enthousiaste (oud)-leden we kunnen verwachten op de reünie, verzoeken we u om het formulier in te vullen.

Omdat we niet iedereen kunnen bereiken via de Waddinxveense krant en onze sociale media, verzoeken wij u nogmaals om dit bericht te delen met zoveel mogelijk oud-leden binnen uw netwerk, om zo zoveel mogelijk oud-leden bij elkaar te brengen op de reünie!
Graag tot 12 november!

Hartelijke scoutinggroet,
de reünie commissie

Geplaatst in Geen categorie | Reacties uitgeschakeld voor 75 jaar SSV reünie 12 november

75-jarig jubileumkamp 2022

Nog een paar nachtjes slapen en wij gaan alweer met z’n allen op zomerkamp! Ook bij dit jubileumjaar hebben wij een speciale jubileumwebsite ingericht. Hierop zul je elke avond de Kampkrant vinden en achteraf nog alle kampfoto’s. Klik verder om naar de jubileumsite te gaan!

Geplaatst in Geen categorie | Reacties uitgeschakeld voor 75-jarig jubileumkamp 2022

Verslag CPO 20 mei

Ingelogde Kaderleden kunnen het verslag van het CPO van 20 mei vinden op Vickynet.

Geplaatst in Geen categorie | Reacties uitgeschakeld voor Verslag CPO 20 mei

Jantje Beton 2022

Ook dit jaar zullen de SSV leden weer enthousiast langs de Waddinxveense deuren gaan voor de jaarlijkse Jantje Beton collecte, dit volgens onderstaand rooster:

Dinsdag        8 maart 2022      (17.50 t/m 20.15 uur)
Woensdag    9 maart 2022      (17.50 t/m 20.15 uur)
Donderdag   10 maart 2022     (17.50 t/m 20.15 uur)
Zaterdag   12 maart 2022     (09.30 t/m 11.00 uur)

Ben je dan niet thuis? Geen probleem, ook dit jaar kun je super vlot en veilig online doneren via de online collectebus!

Alvast bedankt voor jullie trouwe steun en tot snel!

Geplaatst in Geen categorie | Reacties uitgeschakeld voor Jantje Beton 2022

JOTA 2021

Succesvol JOTA weekend voor Scouting Sint Victor

 

Ieder jaar wordt tijdens het derde volle weekend van oktober wereldwijd de JOTA-JOTI gehouden. JOTA-JOTI staat voor Jamboree On The Air en Jamboree On The Internet. Scouts van over de hele wereld ontmoeten elkaar dit weekend via de amateurradio en het internet. 

Bij Scouting Sint Victor werd hieraan meegedaan op vrijdag 15 en zaterdag 16 oktober. In alle vroegte werd er begonnen aan het bouwen van een 21 meter!!! hoge toren van enkel houten palen en touw, waardoor de scouts hun kwaliteiten in de praktijk konden brengen. Hierbij kwam scouting en amateurradio door Ruud Driessen samen tot één activiteit, met als doel; een zo hoog mogelijke toren bouwen om daardoor een zo ver mogelijke radioverbinding te kunnen maken.

Ook werd er gedacht aan een aangepast programma voor de scouts van de diverse groepen. Dit betekende dat de Bevers (4-7jaar) en Esta’s en welpen (7-11 jaar) gezamelijk opkomst hadden, waarbij er spelletjes werden gedaan zoals vossenjacht en een wedstrijdje torens maken van marshmallow en sateprikkers. En lekker opeten natuurlijk! De verkenners en gidsen (11-15 jaar) hielden een competitie waarbij teams het tegen elkaar opnamen door te abseilen, vuur maken en er gebruik werd gemaakt van de zendmast. Het weekend werd afgesloten met een gezellige feestavond.

Bekijk hier de foto’s!

Geplaatst in Geen categorie | Reacties uitgeschakeld voor JOTA 2021

Jantje Beton 2021

Ook dit jaar collecteert Vicky weer voor Jantje! We hebben jouw steun nu meer dan ooit nodig na een moeilijk jaar en nog een aantal moeilijke maanden in het vooruitzicht. We kunnen dit jaar niet deur-aan-deur collecteren en dus uitsluitend digitaal.

Mogen we ook dit jaar op jouw steun rekenen?

Klik hier om ons digitaal te steunen!

Geplaatst in Geen categorie | Reacties uitgeschakeld voor Jantje Beton 2021