Nieuwigheden en nieuwigheidjes op de site

Vicky groeit! En Scoutingsintvictor.nl groeit mee! Met gepaste trots introduceren we vandaag de nieuwste versie van onze website! Op het eerste gezicht is er niet enorm veel veranderd, maar als je beter kijkt kun je toch een hoop aantal nieuwe, coole functies ontdekken. Graag presenteren wij deze allemaal aan jou in het volledige overzicht hieronder!

Drie cijfers om de omvang van onze site te schetsen: gebruikte opslaggeheugen >70GB, aantal pagina’s >150 en aantal foto’s 11.508 (februari 2018).

Grote nieuwigheden

Agenda

Het grootste en meest geavanceerde onderdeel van deze grote site-update! Naast de fysieke agenda op het prikbord van ons clubhuis kun je vanaf nu een mooie én gesynchroniseerde agenda op onze website vinden. Alle opkomsten, kampen, evenementen en acties staan er netjes en overzichtelijk in. Bovendien kun je met slechts één klik onze agenda koppelen in je eigen online agenda!

Smoelenboek

Hier wordt momenteel nog aan gewerkt!

Vicky is nu ook te vinden op Instagram, verwacht zo nu en dan een update van onze eekhoorn. Vicky is vooral actief rond evenementen zoals JOTA.

Snapchat

Ook is Vicky een Snapchat gebruiker geworden, vooral tijdens evenementen zoals JOTA. Maar heel het jaar door kun je je leukste Scouting foto’s sturen naar Vicky via Snapchat, wie weet komt deze dan ook op onze website te staan!

Nieuwe designs

Wat vinden jullie van onze nieuwe kopafbeeldingen? We hebben ze allemaal vernieuwd! Ook heeft Vickynet een eigen permanente kopafbeelding gekregen, zo is het extra duidelijk dat je in het leden gedeelte aan het surfen bent.

Kleine nieuwigheidjes

Random

Wikipedia heeft het al een eeuwigheid, maar nu hebben wij dit ook! Geen beter manier om onze >150 pagina’s en duizenden foto’s te ontdekken door een druk op de random knop!* Ook te vinden op elke pagina in de rechterkolom.

* Om sommige pagina’s van de random knop weer te geven moet je ingelogd zijn met je leden-account.

Uitbreiding aanbod Vickynet

Er zijn meer fotoalbums beschikbaar op Vickynet, alle foto’s ouder dan 4 jaar staan er ook op.

We hebben een nieuwe sitesponsor! 3-maal hoera voor HB Software!

Jubileumkamp

De foto’s van het Jubileumkamp 2016 zijn vanaf nu enkel op deze site te zien. De Jubileumsite staat nog steeds online maar wordt niet meer bijgewerkt.

Menubalk

De bekende menubalk bovenaan elke pagina blijft je nu ook achtervolgen tot helemaal beneden de pagina! Zo raak je nooit meer de weg kwijt en kon je vlot verder navigeren binnen de site zonder helemaal naar boven te moeten scrollen.

Gekende bugs

Elke grote update gaat gepaard met bugs, hier een lijst van de bekende bugs. Ontdek je er één die niet op de lijst staat? Meld het dan aan de webmaster!

– Probleem met het machtigen van site toegang via de SOL account van Scouting Nederland

Malchi

Over Malchi

Webmaster van Scoutingsintvictor.nl
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.