Lid worden

Leuk dat je overweegt om lid te worden! Iedere week zorgt de speltakleiding voor een leuke en uitdagende opkomst en één keer per jaar gaan we op kamp, misschien binnenkort ook met jou. Natuurlijk weet je nog niet gelijk of Scouting wat voor jou is, daarom mag iedereen vrijblijvend drie keer komen kijken bij de wekelijkse opkomsten. Bij de speltakken kun je meer informatie vinden over de verschillende groepen. Je kunt je komst aangeven via het contactformulier of rechtstreeks bij de leiding, zo weet je zeker dat je niet voor een dichte deur staat. Vul voor je komst nog even het kijkersformulier in, zo heeft de leiding de nodige contactgegevens voor moest dit nodig zijn.

Als je hebt beslist om lid te worden kun je dat doen door het groene formulier in te leveren in de groene brievenbus naast het prikbord op het clubhuis. Aanmeldformulieren zijn ook bij deze  brievenbus te vinden. Online aanmelden kan natuurlijk ook. Download het aanmeld formulier en stuur het naar het e-mail adres welke op het formulier vermeld staat.

Heb je nog vragen, dan kun je contact met ons opnemen via het contactformulier.

We wensen je veel plezier toe als lid van onze vereniging!

Downloads

Download hier het kijkers, inschrijf-, wijziging- en uitschrijfformulier.
Kijkersformulier
Inschrijfformulier
Wijzigingsformulier
Uitschrijfformulier

Contributie

Vergeleken met andere (sport) verenigingen is de contributie bij Scouting erg laag. Elk jaar houden we gezamelijk en/of per speltak enkele financiële acties om dit zo te houden. Voor kampen en bivakken wordt een extra bijdrage gevraagd.

Leeftijd Speltak Contributie per maand
4,5 t/m 7 jaar Bevers (gemengd) €9,-
7 t/m 11 jaar Ranjanwelpen (gemengd)
Esta’s (gemengd)
€9,-
11 t/m 15 jaar Scouts (gemengd) €9,50
15 t/m 18 jaar Rowans en Sherpa’s (gemengd) €10,50
18 t/m 23 jaar Stam (gemengd) €10,-

 

Opkomst tijden

Bevers Vrijdagavond – 18:30 t/m 20:00 uur
Esta’s Vrijdagavond – 18:30 t/m 20:30 uur
Rowans en Sherpa’s Vrijdagavond – 20:00 t/m 22:00 uur
Stam Vrijdagavond – 21:00 t/m 00:00 uur
Ranjanwelpen Zaterdagochtend – 10:00 t/m 12:00
Scouts Zaterdagmiddag – 14:00 t/m 17:00 uur

Banner 728-90_LaatjeuitdagenRegeling bijdrage maatschappelijke activiteiten

De gemeente Waddinxveen kent een Regeling bijdrage maatschappelijke activiteiten (RBMA). Meer informatie hierover is te vinden op de website van de gemeente Waddinxveen.

Afmelden

Het lidmaatschap kan per 1 januari ofwel per 1 september van het kalenderjaar worden beëindigd. De beëindiging van het lidmaatschap dient respectievelijk vóór 30 november of  vóór 31 juli schriftelijk aan de ledenadministratie van het bestuur te zijn medegedeeld. Maak gebruik van het rode afmeldformulier bij de brievenbus in het clubhuis of het pdf bestand bovenaan deze pagina. Deponeer het ingevulde formulier in de groene brievenbus in het clubhuis.