Lid worden

Leuk dat je overweegt om lid te worden! Iedere week zorgt de speltakleiding voor een leuke en uitdagende opkomst en één keer per jaar gaan we op kamp, misschien binnenkort ook met jou. Natuurlijk weet je nog niet gelijk of Scouting wat voor jou is, daarom mag iedereen vrijblijvend drie keer komen kijken bij de wekelijkse opkomsten. Bij de speltakken kun je meer informatie vinden over de verschillende groepen. Je kunt je komst aangeven via het contactformulier, zo weet je zeker dat je niet voor een dichte deur staat.

Als je hebt beslist om lid te worden kun je dat doen door het groene formulier in te leveren in de groene brievenbus naast het prikbord op het clubhuis. Aanmeldformulieren zijn ook bij deze  brievenbus te vinden. Online aanmelden kan natuurlijk ook. Download het aanmeld formulier en stuur het naar het e-mail adres welke op het formulier vermeld staat.

Heb je nog vragen, dan kun je contact met ons opnemen via het contactformulier of bellen naar: 06 2224 6797.

We wensen je veel plezier toe als lid van onze vereniging!

Downloads

Download hier het inschrijf-, wijziging- en uitschrijfformulier.
Inschrijfformulier
Wijzigingsformulier
Uitschrijfformulier

 

Contributie

Vergeleken met andere (sport) verenigingen is de contributie bij Scouting erg laag. Elk jaar houden we enkele financiële acties om dit zo te houden. Voor kampen en bivakken wordt een extra bijdrage gevraagd.

Leeftijd Speltak Contributie per maand
4,5 t/m 7 jaar Bevers (gemengd) €9,-
7 t/m 11 jaar Ranjanwelpen (gemengd)
Esta’s (gemengd)
€9,-
11 t/m 15 jaar Verkenners (jongens)
Gidsen (meisjes)
€9,50
15 t/m 18 jaar Rowans en Sherpa’s (gemengd) €10,50
18 t/m 23 jaar Stam (gemengd) €10,-

 

Opkomst tijden

Bevers Vrijdagavond – 18:30 t/m 20:00 uur
Esta’s Vrijdagavond – 18:30 t/m 20:30 uur
Rowans en Sherpa’s Vrijdagavond – 20:00 t/m 22:00 uur
Stam Vrijdagavond – 21:00 t/m 00:00 uur
Ranjanwelpen Zaterdagochtend – 10:00 t/m 12:00
Verkenners
Gidsen
Zaterdagmiddag – 14:00 t/m 17:00 uur

Banner 728-90_LaatjeuitdagenMinima bijdrage

De gemeente Waddinxveen kent een minima bijdrage waarbij de gemeente gedeeltelijk of volledig de contributie voor haar rekening kan nemen. Kijk op de site van de gemeente Waddinxveen voor meer informatie.

Afmelden

Het lidmaatschap kan per 1 januari ofwel per 1 september van het kalenderjaar worden beëindigd. De beëindiging van het lidmaatschap dient respectievelijk vóór 30 november of  vóór 31 juli schriftelijk aan de ledenadministratie van het bestuur te zijn medegedeeld. Maak gebruik van het rode afmeldformulier bij de brievenbus in het clubhuis of het pdf bestand bovenaan deze pagina. Deponeer het ingevulde formulier in de groene brievenbus in het clubhuis.